Hvordan designere foretok en stilig renovering av en 60 m² euro-leilighet i løpet av 3 måneder

  • Jun 14, 2021

Designere fra Group of Companies "Fundament" designet en 60 m² euro-leilighet for en ung familie. Det tok bare 3,5 måneder fra begynnelsen av reparasjonsarbeidet til det var ferdig. Interiøret ble laget i nyklassisistisk stil.

  • Totalt areal: 60 m²
  • Et sted: Moskva
  • Hustype: Business class boligkompleks "Vavilova 4"
  • Antall rom: euro to
  • Budsjett: 2,3 millioner rubler
  • Hvem bor her: ung familie
  • Designere: GC "Fundament"

Stue

Et parkettbrett ble lagt på gulvet i stuen. Taket på flere nivåer ble supplert med belysning rundt omkretsen. Speilpanelet har blitt en aksentdetalj av dekorasjonen. Veggen bak sofaen var dekorert med lister og bygde et symmetrisk mønster.

Spisegruppen ble flyttet til vinduet. Spisebordbena ekko mønsteret på panelet. Blå stoler har fortynnet interiørets nøytrale fargevalg.

Kjøkken

Steintøy av porselen ble brukt som gulvbelegg i kjøkkenområdet. Settet ble bygget U-formet. En del av benkeplaten ble tatt ut til krysset av gulvet, dette bidro til å ytterligere sone plassen.

Det innebygde kjøleskapet ble plassert i en nisje ved siden av ventilasjonskanalen for å skape en vanlig arbeidstrekant - lagrings-, vaske- og kokeplasser. Det lave forkleet er en fortsettelse av bordplaten.

Soverom

En del av rommet ble tatt som et omkledningsrom. Skilleveggen med den ble dekorert med tapet. Inngangen var gjemt bak en skyvedør.

Veggen bak sengegavlen var dekorert med myke paneler og speil med gullinnlegg. Denne teknikken bidro til å visuelt utvide grensene for rommet. Vegglamper ble montert direkte i speiloverflaten.

Gang

En garderobe ble bygget inn i en nisje til høyre for inngangsdøren. Dens speilvendte fasader forstørrer rommet visuelt. En liten hengekonsoll ble pakket inn i en nisje i veggen motsatt. Taket var dekorert med en krystallysekrone.

Baderom

Badet var dekorert i lyse farger. Dekorasjonen kombinerte marmor og mosaikk i stort format porselensteintøy. I dusjområdet ble det gitt en nisje for oppbevaring av kosmetikk. Toalettet ble plassert i en nisje motsatt.

Abonner på Fields-kanalen for å være den første til å se nye innlegg. Interessante meninger i kommentarene er velkomne. Hvis du likte materialet - liker det!

Facebook, Instagram, I kontakt med